Cursus

KERAMIEKCURSUS

Sinds 1986 geef ik keramiekcursussen en workshops. Eerst 14 jaar bij Concordia Kunst & Cultuur in Enschede en daarna in eigen atelier.
Het unieke van keramiek is de mogelijkheid om vorm (klei) en  kleur (glazuur)  te combineren. Aan beide aspecten wordt in de cursus aandacht besteed. Verschillende opbouwtechnieken worden behandeld zoals handvormen, opbouwen met platen of lappen klei, werken met een gipsmal. Om het werk kleur te geven kun je gebruik maken van allerlei decoratietechnieken zoals het werken met engobe en glazuur, met oxydes en kleurpigmenten.
Omdat zowel beginners als gevorderden kunnen meedoen bestaat de cursus niet uit een afgerond programma maar worden de lessen afgestemd op niveau en interesse van de deelnemers.
De individuele ontwikkeling en het zoeken naar een eigen vormgeving staan centraal, het experiment wordt aangemoedigd.

WERK VAN CURSISTEN

KERAMIEKCURSUS: 12 lessen van 2,5 uur:  € 290,- excl. materiaal- en stookkosten.
Er is cursus op woensdagmorgen van  9.30-12.00 en woensdagmiddag van 13.30 – 16.00. Eind september beginnen de eerste 12 lessen en in januari de volgende 12.

WORKSHOP KERAMIEK 10.00-16.00 uur: € 60,- p.p.p.d. excl. materiaal- en stookkosten
Een workshop van een of meer dagen wordt gegeven vanaf 3 personen. Er wordt uitgegaan van de individuele wensen van de deelnemers. Als je een paar dagen wilt doorwerken aan een groter werkstuk maak dan telefonisch of via de e-mail een afspraak.

Je kunt je opgeven voor een cursus of workshop bij:
Margreet Zwetsloot                                                  074-3767011
Marijkestraat 35                                                       06-30257215
7491 XH Delden                                                      zwetsloot.simon@kpnplanet.nl